Банско

Банско – притегателен център за милиони туристи

by Minnie Robertson

Приказно място, сгушено в сърцето на планината, малък бисер от Пирин. Винаги приветливо и гостоприемно местенце за българи и чужденци гости от цял свят.

Банско – притегателен център за милиони туристи, превърнал се в предпочитана дестинация за зимния сезон. Поради великолепните ски писти и въобще условия за ски туризъм. Курортът обаче е оживен и през останалите сезони. Весели събори, фестивали и карнавали на традиционни български песни, танци обичаи и традиции събират множество почитатели.

Чист въздух, величествена, спираща дъха гледка гледка, съхранена природна среда, множество паметници на културата, разнообразие от празници и фестивали са предпоставка за стълпотворението от хиляди посетители целогодишно.

Живописно е всяко местенце тук. Изпълнено с много енергия и вдъхновяващо всеки свой посетител. Отмора и отдих, ще откриете сред приказната красота на градчето. Многообразие от хотели, предлагаща всевъзможни услуги, за да удовлетворят всеки свои гост. Сауни, джакузита, басейни, фитнес зали, спорни игрища са само част от заниманията тук, които ще ви възвърнат силите и енергията след натоварените ви работни дни. Изобилие от удобства и удоволствия за вашето незабравимо изживяване.

За забавление и развлечение са се погрижили собствениците на многобройните и разнообрази ресторанти и заведения в Банско. Отразявайки традициите и обичаите на нашите прадеди, на отминалите славни времена, те пресъздават и възобновяват българския дух. Тук можете да опитате от превъзходно приготвените гозби, от българската национална кухня, съчетани с отлежало в дъбови бъчви червено вино, или с блага кехлибарена ракия. Ястия от европейската и азиатската кухня, също ще ви бъдат поднесени и апетитно приготвени от първокласните майстори – готвачи. Професионално обслужване и вежливо отношение, приятелски посрещнати, уютно настанени и вкусно похапнали, вие ще пожелаете да се върнете тук отново и отново. Ще усетите и духа на българския фолклор чрез автентичен стил на местните заведения и ресторанти, с битови орнаменти и весели нотки. Намерете тук заведения в rezervaciq.com.

Заведенията в Банко ще ви предоставят всичко необходимо за вашата приятна и весела почивка. Песни и танц, музика и купон до зори, с безброй поводи за наздравици и добро настроение ще са винаги на ваше разположение. Както до сега Банско ще си остане толкова атрактивна и все по развиваща се планинска дестинация за зимни спортове и забавления.

error: Content is protected !!