Хотел Анели Сандански

Хотел Анели Сандански, кани гостите…

by Minnie Robertson
  • Хотел Анели Сандански
  • Адрес: Сандански, ул. Гоце Делчев 1
  • Телефон: 088 586 0505

Съществуват места, където само с посещението им си уверен, че ще изкараш прекрасна почивка. Едно такова място е хотел Анели Сандански.

Той се разполага величествено на комуникативно място в самия център на курорт Сандански. От идеален център и площада е на 20 м. В околността на хотела и в пряка близост е сградата на Община Сандански, а това го прави много удобен за посещения по бизнес и фирмени мероприятия, обучения, семинари.

Хотелът е оборудван с детски кът, където децата могат да изкарат времето във весели игри, а възловата точка позволява родителите да могат да осъществяват комуникация по всяко време на престоя си. Хотелът разполага с безжична интернет връзка и работи денонощно.

Обзавеждането на стаи и апартаменти в Хотел Анели е по най-нов писък на модата. Всяка от стаите за настаняване разполага със самостоятелна тераса с поглед към Пирин планина, центъра на града или площада му. Вижте тук още за хотела.

Към апартаментите на хотела има по две помещения, което ги прави много подходящи за настаняване на две семейни двойки или семейства с деца.

Към всяко от местата за гости има нужното оборудване от техника и мебели, изцяло за комфорта и луксозното изкарване на посетителите.

Ресторантът предлага 30 места за настаняване, уникални кулинарни изделия, вкусна храна и страхотни питиета. В него гостите могат да усетят вкуса на европейски и световни специалитети, както и на традиционни български ястия.

Към хотела има и механа. Стилът в нея е изцяло битов български и предлага асортимент от маркови алкохолни питиета и газирани напитки. Капацитета на механата е от 25 места.

С отсядане и престои в Сандански туристите могат да се информират за местата за разглеждане и да посетят измежду голямото разнообразие от тях. Такива са: Градския парк „Св. Врач“; църквата „Св. Георги”; Художествената галерия; Археологически музей; манастирска обител“ „Св. Св. Безсребреници Козма и Дамян”. Недалеч резерва до Мелник; „Роженски манастир”; небезизвестната местност „Рупите”; около Петрич – „Самуиловата крепост”; храма на баба Ванга „Св. Петка” и други.

error: Content is protected !!