Хотели и заведения в Лозенец

Хотели и заведения в курортно селище Лозенец

by Minnie Robertson

Едно от най-малките селца предлагащи китна природа, планинска прохлада и морски плажове, Лозенец помества цялото многообразие.

Намиращ се в община Царево, той с всяка изминала година все повече се разраства и облагородява, предлага идеални условия за почивка и приятни емоции.

Тук някогашната зародила се зона от вили днес се е превърнала и страхотно курортче с множество малки и по-големи хотели, които посрещат всяка година туристи от цялата страна.

Днешният Лозенец, наследил името си от многото лазя в миналото днес има няколко приказни плажа, на които развлечения и спортове нямат край.

По плажната ивица, както и из цялата територия на курорта има множество ресторанти и заведения, които предоставят несравними условия за туристи и отмора в летните горещини.

По всички плажове има атракциони и всякакви водни спортове от рода на риболов, сърф, гмуркане, джетове, банан и други.

Околността на Лозенец предоставя възможности за други развлечения като разходки, отсядане в
бивши къмпингкато Корал, Оазис, Юг и други.

Настанявания в хотели и вили в Лозенец е възможно за всеки и хора с разнообразни желания.

Могат да се наемат и къщи под наем на ниски цени, както в самия Лозенец така и в околността.

Тишината и спокойствието са гарантирани за всички и навсякъде.
В околността на Лозенец за настаняване работят многобройни и разнообразни заведения, квартири и хотели, според всеки джоб и вкус. Не липсват и ресторанти и заведения предлагащи всевъзможни храни и напитки, както и българска и чужда кухня. В последните години в Лозенец се появиха и доста клубове и вериги, които предлагат идеални нива на качество и обслужване, сходни с тези в столицата. Не са малко и дискотеки и нощни клубове на добри цени.

За семействата с малки деца има тихи, уютни и приятни стай в хотели, както и апартаменти. През деня може да се отпуснете и разтоварите, защото не липсват увеселения и забавления за децата, които могат да се развличат, докато родителите разпускат на плажа, в заведенията по плажната ивица или сред някои от спортните атракции.

error: Content is protected !!